Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få 15% rabat på dit første køb!

Nej tak

Lotte Leerbeck

Danser, koreograf, stud. psykomotorisk terapeut & stifter af Bevægelsesglæde.

 

"Jeg har danset lige så længe jeg kan huske. De seneste 5 år har jeg specialiseret mig i arbejde med specialbørn, både som pædagogmedhjælper og danselærer. Til dagligt studerer jeg psykomotorisk terapi, som er læren omkring koblingen mellem krop og sind. Psykomotorisk terapi hjælper til at styrke den kropslige, psykologiske og sociale sundhed og modstandsdygtighed, og hjælper generelt til bedre trivsel og balance i livet.

 

Jeg tror på at alle kan finde glæde ved at danse og bevæge sig. Det er sjovt, frigørende og sundt for både krop og sjæl. Ingen diagnoser  burde stoppe glæden ved dansen eller bevægelsen. Derfor har jeg stiftet www.bevægelsesglæde.dk, hvor vi skaber rum for børn med særlige behov. Dansetimerne er fyldt med rytme, musik, dans og ikke mindst masser af grin. Den gode stemning, struktur og genkendeligheden er rigtig populær blandt de skønne elever.

 

Vi afslutter alle timer med ro og afslapning, hvor vi ligger og lytter til lidt roligt musik inden vi siger tak for i dag. På den måde kommer alle roligt ud af dansesalen og videre ud i dagen."

 

Vil du læse mere om Lotte og hendes arbejde med at skabe bevægelsesglæde, så finder du hende her, hvor du også kan finde yderligere info omkring dansehold og andre aktiviteter. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommenter

Denne blog er modereret.