Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få 15% rabat på dit første køb!

Nej tak

Betingelser

Persondatapolitik

Når du bestiller varer på www.thenewpure.dk, registrerer vi dit navn og din adresse i vores system, så vi kan sende din bestilling. Alle indsamlede date sker efter samtykke, således er du altid informeret om præcis hvilke oplysninger du giver tilladelse til vi indsamler, og hvorfor.


Vi opbevarer dine oplysninger, indtil du beder os om andet. Hvis du ikke ønsker at være kunde hos os mere, og ikke længere har lyst til at modtage nyhedsbreve, kan du give os besked på e-mail til info@thenewpure.com.

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder. Ledelsen og kundeservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Vi videregiver kun kundeoplysninger via krypteret forbindelser. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Al henvendelse herom bør stilles til info@thenewpure.com


E-mail nyhedsbreve:

Ved tilmelding til nyhedsbrev accepterer du at modtage e-mail fra THE NEW pure - nyhedsbreve, forladt kurv og info om at varer igen er på lager.   

Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i hvert enkelt nyhedsbrev eller sende en mail til info@thenewpure.com.

 

Betaling

Betalingskort - Vi modtager betaling med Visa og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes fra vores lager. Alle priser fremgår inkl. 25% moms.

 

Varer jeg har modtaget er i mellemtiden sat ned. Hvad gør jeg?

Vi har løbende kampagner, hvor vi nedsætter vores produkter i en bestemt tidsperiode. Desværre kan vi ikke tilbyde at kompensere dig. Du har dog altid mulighed for at benytte fortrydelsesfristen indenfor 30 dage (se afsnit om Levering & Returnering).

Er det sikkert at handle på www.thenewpure.dk?

Du kan føle dig helt sikker, når du handler på vores webshop. Vi krypterer nemlig alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Stripe.